Kildeliste

http://gruppe3.wix.com/moderate-fase-1#!__indholdsfortegnelse Vi har brugt denne side til at finde information om det forskellige begivenheder under den franske revolution.

http://www.faktalink.dk/titelliste/revo/revoidag Her kan man læse om hvad revolutionen og menneskerettighedserklæringen har haft af betydning.

http://da.wikipedia.org/wiki/Tidslinje_for_den_franske_revolution Dette er en kort oversigt over de vigtigste begivenheder gennem hele revolutionen.

http://da.wikipedia.org/wiki/Den_Franske_Revolution Denne side har vi brugt for at få en grundlæggende viden om den franske revolution.

http://www.denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/Frankrig/Frankrig_1789-1815/Maximilien_Marie_Isidore_de_Robespierre På denne side kan du finde information om Maximillien.

http://www.denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/Frankrig/Frankrig_1713-89/Marie-Antoinette?highlight=marie%20antoinette På denne side kan du finde information om Marie Antoinette.

http://www.denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/Frankrig/Frankrig_1713-89/Ludvig_16 På denne side kan du finde information om Ludvig d. 16.

http://pub.uvm.dk/2008/demokratikanon/kap15.html Denne side er af undervisningsministeriet og

http://www.youtube.com/watch?v=AeQ7ig_SCB8 Dette er en dokumentar video som fortæller om de vigtige begivenheder og mennesker i den franske revolution.

http://natmus.dk/fileadmin/user_upload/natmus/undervisning/dokumenter/Europa/da_demokratiet_02.pdf Denne sider giver god information om demokratiet under den franske revolution, og om menneskerettighedserklæringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *