Velkommen

 

Velkommen til vores hjemmeside.

 

Her kan du læse om den franske revolution. Bl.a. kan du læse om stændersamfundet, nogle vigtige begivenheder og nogle af de vigtigste personer under revolutionen. Vi har også skrevet en evaluering, hvor du kan læse om vores mening, og hvad revolutionen har haft af betydning for demokratiet.

Vi har lavet en tidslinje på Tiki Toki, hvor du kan få et overblik over hvor og hvornår tingene skete under den franske revolution. Desuden har vi også lavet en PowToon tegnefilm, som ret simpelt fortæller lidt om revolutionen. Der ligger ude i vores sidebar.

I sidebaren kan du også finde nogle relevante links, og en dokumentar film vi har lagt ind fra youtube. Øverst har vi kort skrevet om den franske revolution.

 

Kathrine Them & Rikke Østergaard.

 

d65ac17cbc

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *